COMPUTERCURSUSSEN WIJKGEBOUW KEENTER HART

Punt Welzijn gaat in januari weer starten met nieuwe computercursussenimage-4293922 in wijkgebouw Keenter Hart. Er starten in korte tijd meerdere cursussen op verschillende dagen en tijdstippen te weten:

Beginnerscursus Windows, Vervolgcursus Windows, Fotobewerking Picasa, Word, Excel en werken met de Tablet, beginners en gevorderden.

De cursussen zijn kleinschalig en betaalbaar. Gewerkt wordt met maximaal zes cursisten, twee of drie begeleiders en de lesstof wordt op een groot scherm geprojecteerd. Elke cursist kan gebruikmaken van een eigen computer, zodat alle oefeningen zelf uitgevoerd kunnen worden. Er wordt gewerkt met gestructureerde lesboeken, oefenbestanden en naslagwerken. Ook krijgen de cursisten huiswerk mee om thuis verder uit te werken.

Op donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur is er een open inloopmiddag in het wijkgebouw Keenter Hart. Tijdens deze inloop kan iedereen met vragen over de computer terecht.

Voor aanmelden en/of meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met

Mariska Sanders, coördinator/contactpersoon computercursussen Keenter Hart, dinsdag t/m donderdag van 09.00-17.00 uur, telefoon: 0495 – 697900 of per mail: m.sanders@puntwelzijn.nl

Ook zijn er inschrijfformulieren verkrijgbaar bij het wijkgebouw Keenter Hart,

Sint Jozefskerkplein 3, 6006 ZH Weert. Telefoon: 0495 – 462 090. Deze kunt u daar ook inleveren.

Deze Cursussen worden mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds, Wijkraad Keent en Punt Welzijn.