Volop activiteiten in het Keenter Hart!

Overzicht activiteiten Keenter Hart  januari tot en met juni 2016

(LET OP: VOOR HET KEENTER HART DIENT U CONTACT OP TE NEMEN MET PUNT WELZIJN. WIJKRAAD KEENT BEANTWOORDT HIEROVER GEEN VRAGEN). KLIK HIER

keenterhart interieur 1Wekelijkse activiteiten:

Eetpunt:

Elke woensdagavond vind er tussen 17.30 uur en 19.00 uur het eetpunt plaats. Heeft u zelf geen zin of geen mogelijkheid om te koken of vindt u het gezelliger om met andere mensen te eten dan bent u van harte welkom. Iedere avond verzorgen een aantal vrijwilligers voor een heerlijk 3-gangenmenu.

De maaltijd kost slechts € 5,50 per persoon. Voor het eetpunt  dient u zich wel aan te melden. Dit kan bij wijkaccommodatie Keenter hart vóór maandag 12.00 uur.

Meer Bewegen voor ouderen:

Elke dinsdag vindt de activiteit Meer Bewegen Voor Ouderen plaats van 10.30 uur tot 11.30 uur. U kunt bij deze activiteit in uw eigen tempo en met uw eigen mogelijkheden bewegen op muziek onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut. Wilt u een keer vrijblijvend komen kijken of meedoen dan is dat altijd mogelijk. Deelname aan deze activiteit kost € 2,50.

• Open inloop

Elke maandag van 9.30 tot 12.30 uur en elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur is er een open inloop in het Keenter Hart. Heeft u zin om met andere mensen gezellig een kopje koffie te drinken of een spelletje te spelen? Wij hebben diverse spellen voor u klaar staan en u mag uiteraard ook zelf iets meebrengen. Wij organiseren daarnaast ook verschillende activiteiten tijdens de open inloop.

Elke eerste donderdag van de maand (m.u.v. feestdagen) is er Kienen van 19.00 uur tot 22.00 uur. De kaartverkoop start om 18.30 uur. Losse kaarten kosten € 1,00, trio-kaarten zijn verkrijgbaar voor € 3,00 en voor een grote kaart vragen wij € 5,00. Uiteraard zijn er altijd leuke prijzen te winnen!

Cursussen in het Keenter Hart:

- Computercursussen:

Wilt u ook graag leren hoe u met een computer om moet gaan zodat u bijvoorbeeld kunt mailen met uw kleinkinderen? Ook dat kan bij het ‘Keenter hart’. De computercursussen zijn een groot succes en al vele mensen hebben de basiscursus met succes afgerond. In de basiscursus krijgt u de basis van het computergebruik aangeleerd waarbij onder andere internet, e-mail en mappenstructuur worden behandeld. Alles wordt stap voor stap en in uw tempo uitgelegd.

Heeft u al enige basiskennis en wilt u gaan oefenen met de programma’s ‘Word’ en/of ‘Excel’ dan kunt u ook bij ons terecht. Onze ervaren docenten maken u graag wegwijs op ieder niveau.

Het is fijn als u zelf een computer met internetverbinding en/of bovenstaande programma’s heeft zodat u thuis kunt oefenen met de onderdelen die u tijdens de cursus geleerd heeft.

Voor de datums van de diverse cursussen kunt u contact opnemen met Mariska Sanders

KeenterKidsClub:

Iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur worden er leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Heb je zin om te komen knutselen, spelletjes doen, bakken, of andere leuke dingen. Kom dan gezellig een keertje kijken!!

Het kost € 0,50 per kind.

Incidentele activiteiten:

• Zaterdag 5 Maart:       Internationale vrouwendag 2016

Meer informatie: zie persberichten in de Trompetter, Weert de Gekste, Weert TV, etc.

Mocht u vragen hebben of meer informatie over deze activiteiten willen. Neem dan contact op met Mariska Sanders. Mail: m.sanders@puntwelzijn.nl of bel naar 06-44965292.

Werkdagen dinsdag, woensdag, donderdag.