ontbijt-bed-breakfast-deventer-1024x540 Wijkontbijt 29 januari 2016. Op vrijdag 29 januari organiseren een aantal organisaties een wijkontbijt in het Keenter Hart. We zijn hier twee jaar geleden  mee gestart en vonden het zo gezellig dat we hier graag een jaarlijks evenement van willen maken. Wij nodigen u hiervoor van harte uit.

De kookclub van MetGGZ, de kinderen van Markeent , Stichting Humanitas en vrijwilligers van Punt Welzijn  maken een heerlijk ontbijtje voor u klaar met broodjes, diverse soorten beleg, salades, zoete lekkernijen en diverse drankjes.

Tijdens het ontbijt kunt u kijken naar de première van de film : Keent..the movie. Dit is een film gemaakt door de kinderen van Markeent in samenwerking met Special Event Productions. De film gaat over Keent en hoe mensen in Keent samenwerken. De kinderen hebben gefilmd tijdens de wijkwandeling, de verbroederingsmaaltijd en bij voorbereidende activiteiten. Ze hebben diverse mensen geïnterviewd uit de wijk. Het is een schitterend mooie film geworden.Film_Roll

U kunt voor dit bijzondere ontbijt op 29 januari inschrijven. De kosten zijn €3,- per persoon. Inschrijven kan het inschrijfformulier dat u thuis hebt ontvangen. Dit strookje dient samen met het geld ingeleverd te worden bij het Keenter Hart of bij de Driesmarkt. Aanmelden kan tot uiterlijk 22 januari. Schrijf u echter zo snel mogelijk in want vol is vol.

We starten met het ontbijt om 9.00 uur met een uitloop tot 11.00 uur.